Noé Állatotthon

Marcellus képe

Noé Rókarezervátum és Rókamentés

Nagy örömünkre szolgál, hogy honlapunkon egy magyar rókabarát kezdeményezésnek biztosíthatunk helyet. Az alábbi sorokban a Noé Állatotthon Alapítvány által létrehozott első hazai - és egyben európai - rókarezervátumot szeretnénk bemutatni.

Noé Rókarezervátum és Rókamentés

Vulpex képe

7. NOÉ-s találkozó és örökbefogadó nap, 2015. április 12.

2015. április 12.-én ismét megrendezésre kerül a Noé Állatotthon Találkozó és Örökbefogadó Napja, amelyre szeretettel várnak minden régi és új látogatót, állatbarátot, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az Állatotthon erre a napra számos programmal készül, így lesz keverékkutya szépségverseny, kutyás bemutató, tánc és sportbemutatók, tombola, a kisebbeket pedig kézműves programok, arcfestés, próbalovaglás és játszóház várja. Emellett lehetőség lesz állatok örökbefogadására is ("igaziból" és virtuálisan egyaránt).

Időpont: 2015. április 12. vasárnap, 10 és 15 óra között.

Helyszín: Noé Állatotthon, Budapest XVII. kerület, Csordakút utca vége.

További információk: a Noé weboldalán.

Noés találkozó és örökbefogadó nap plakátja

Kategóriák: 
Vulpex képe

Húsvéti családi program a Noéban (2015. április 5.)

Húsvéti állatságok a Noé Állatotthonban! Szeretettel várnak mindenkit április 5.-én, vasárnap 11 és 14 óra között megrendezésre kerülő családi rendezvényükre, ahol a kisebbek és a nagyobbak megismerkedhetnek az Állatotthon állataival, ezenfelül számos programmal készülnek a kilátogató gyerekek számára, többek között lesz állatsimogató, tojáskereső verseny, arcfestés, játékos vetélkedők, és még sok más!

Cím: Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége.

Noé húsvét plakát

Kategóriák: 
Vulpex képe

Cleo és Szmöre helyén új szelíd rókák a Noéban

Szomorúan adunk hírt róla, hogy a múlt hét folyamán Cleo és Szmöre rókákat átköltöztették jelenlegi helyükről a nagy kifutóba, a vad rókák közé.

Aki az elmúlt évben valamelyest figyelemmel kísérte weboldalunklon keresztül a Noéban élő szelíd rókák életét, valószínűleg meglepve olvassa most ezt a fejleményt. Minket is meglepett.

Kategóriák: 
Vulpex képe

Királyi Vásár 2013., Budapest: A Noé is kint lesz :)

forrás: noeallatotthon.huA mai és holnapi napon (azaz 2013. szeptember 28.-án és 29.-én) kerül megrendezésre a Kulturális Királyi Napok két napos programja Budapesten, az Erzsébet téren, amelyen a Noé Állatotthon is képviselteti magát állatsimogatóval.

"A „KULTURÁLIS KIRÁLYI NAPOK” névre hallgató rendezvény jellege elsősorban kulturális és ismeretterjesztő, vásári hangulattal, nagyon sok programmal kiegészítve. A Budapesti Kamara megjeleníti a város ipari és kereskedelmi történetét, teret adva kulturális környezetben különböző kézműves programok, foglalkozások, hagyományok, oktató és ismeretterjesztő előadások, helyi történelmi értékek, a kamara fejlődésének megismertetésének és bemutatkozásának. A szervezők célja, hogy kellemes időtöltési lehetőséget kínáljanak, mind a gyerekeknek, családoknak, idősebb korosztálynak és a turistáknak egyaránt."

Minthogy a Noésok is kint lesznek, lehetőség lesz megismerni és megsimogatni az Állatotthon néhány kedves állandó lakóját, például kecskegidákat, bárányokat, tengerimalacokat és nyulakat. és persze a szelíd rókákat: várhatóan Szvetlana, Szmöre és Vagány róka is ott lesz, úgyhogy mi sem maradhatunk le erről a rendezvényről.

A szervezők várnak mindenkit sok szeretettel! További információk:

http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=1624

https://www.facebook.com/kulturaliskiralyinapok?fref=ts

Kategóriák: 
Vulpex képe

Új rókasztárok a Noéban: Szmöre, Vagány és Hamvas

Azil elvesztésével Cleo róka nem maradt egyedül a kis rókakifutóban, hiszen idén tavasszal újabb kisrókákat tettek be mellé, hogy felügyelje őket. Az új jövevények: Szmöre, Hamvas, Vagány valamint Vagány testvére mindannyian gyorsan elfogadták Cleo-t "pótmamaként", és Cleo is őket, így most teljesen úgy festenek, mint egy igazi rókacsalád. Ráadásul ők - Vagány testvére kivételével - kevésbé vadak, mint a többi róka a nagy rezervátumban, úgyhogy sikerült nagyszerű képeket készítenünk róluk, a kifutón belülről.

Kategóriák: 
Vulpex képe

Életképek a Noé Állatotthonból - 2013. nyár

Cleo és AzilAz elmúlt hónapokban többször is kilátogattunk a Noé Állatotthonba. Részt vettünk vendégként és fotósként néhány rendezvényükön is, például a Noés gyermeknapon, és az éves találkozó- és örökbefogadó napon is. Ezekről, és persze elsősorban a Noé két legszelídebb rókájáról sikerült néhány nagyszerű fényképet és videót készíteni, amelyeket örömmel mutatunk meg olvasóinknak is.

Kategóriák: 
Vulpex képe

Állatok Karácsonya a Noéban Azillal és Cleo-val

Idén, december 16.-án is megrendezték az Állatok Karácsonyát a Noé Állatotthonban, amelyre mi is kilátogattunk. A borús, esős és hideg idő ellenére rengetegen érkeztek a rendezvényre. A látogatók egy nagy karácsonyfa alá helyezhették el, vagy saját kezűleg adhatták át választott kedvencüknek a neki szánt ajándékot. Sokan nem voltak könnyű helyzetben, a Noésok közt már hetek óta folyt a tervezgetés, ki melyik állatot szeretné megajándékozni. Nos nem meglepő, hogy mi az Állatotthon két kézszelíd rókája - Azil és Cleo - mellett döntöttünk. Persze a cicákat és a többi rókát sem hagyhattuk figyelmen kívül, de látogatásunk elsődleges célpontjai mégis csak a a Noé két "celebrókája" volt. Egyedülálló módon arra is lehetőséget kaptunk, hogy személyesen adjuk át a nekik szánt csemegét...

Vulpex képe

Látogatás a NOÉ Állatotthonban (2012.06.30)

Több mint egy hónapja jártunk a Noé Állatotthonban, ahol sikerült nagyszerű fényképeket készíteni az Állatotthon rókáiról, és más állandó lakóiról. Azonban sajnos ezek a fényképek hol ilyen, hol olyan okból a mai napig nem kerültek fel, ezért ezt most végre-valahára bepótolom.

Kategóriák: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Noé Állatotthon csatornájára