rendezvény

Vulpex képe

7. NOÉ-s találkozó és örökbefogadó nap, 2015. április 12.

2015. április 12.-én ismét megrendezésre kerül a Noé Állatotthon Találkozó és Örökbefogadó Napja, amelyre szeretettel várnak minden régi és új látogatót, állatbarátot, kicsiket és nagyokat egyaránt. Az Állatotthon erre a napra számos programmal készül, így lesz keverékkutya szépségverseny, kutyás bemutató, tánc és sportbemutatók, tombola, a kisebbeket pedig kézműves programok, arcfestés, próbalovaglás és játszóház várja. Emellett lehetőség lesz állatok örökbefogadására is ("igaziból" és virtuálisan egyaránt).

Időpont: 2015. április 12. vasárnap, 10 és 15 óra között.

Helyszín: Noé Állatotthon, Budapest XVII. kerület, Csordakút utca vége.

További információk: a Noé weboldalán.

Noés találkozó és örökbefogadó nap plakátja

Kategóriák: 
Vulpex képe

Húsvéti családi program a Noéban (2015. április 5.)

Húsvéti állatságok a Noé Állatotthonban! Szeretettel várnak mindenkit április 5.-én, vasárnap 11 és 14 óra között megrendezésre kerülő családi rendezvényükre, ahol a kisebbek és a nagyobbak megismerkedhetnek az Állatotthon állataival, ezenfelül számos programmal készülnek a kilátogató gyerekek számára, többek között lesz állatsimogató, tojáskereső verseny, arcfestés, játékos vetélkedők, és még sok más!

Cím: Budapest, XVII. kerület, Csordakút utca vége.

Noé húsvét plakát

Kategóriák: 
Vulpex képe

Királyi Vásár 2013., Budapest: A Noé is kint lesz :)

forrás: noeallatotthon.huA mai és holnapi napon (azaz 2013. szeptember 28.-án és 29.-én) kerül megrendezésre a Kulturális Királyi Napok két napos programja Budapesten, az Erzsébet téren, amelyen a Noé Állatotthon is képviselteti magát állatsimogatóval.

"A „KULTURÁLIS KIRÁLYI NAPOK” névre hallgató rendezvény jellege elsősorban kulturális és ismeretterjesztő, vásári hangulattal, nagyon sok programmal kiegészítve. A Budapesti Kamara megjeleníti a város ipari és kereskedelmi történetét, teret adva kulturális környezetben különböző kézműves programok, foglalkozások, hagyományok, oktató és ismeretterjesztő előadások, helyi történelmi értékek, a kamara fejlődésének megismertetésének és bemutatkozásának. A szervezők célja, hogy kellemes időtöltési lehetőséget kínáljanak, mind a gyerekeknek, családoknak, idősebb korosztálynak és a turistáknak egyaránt."

Minthogy a Noésok is kint lesznek, lehetőség lesz megismerni és megsimogatni az Állatotthon néhány kedves állandó lakóját, például kecskegidákat, bárányokat, tengerimalacokat és nyulakat. és persze a szelíd rókákat: várhatóan Szvetlana, Szmöre és Vagány róka is ott lesz, úgyhogy mi sem maradhatunk le erről a rendezvényről.

A szervezők várnak mindenkit sok szeretettel! További információk:

http://noeallatotthon.hu/index.php?pid=2&cid=1624

https://www.facebook.com/kulturaliskiralyinapok?fref=ts

Kategóriák: 
Feliratkozás RSS - rendezvény csatornájára