Fejlesztések, korlátozások

Vulpex képe

Az elmúlt héten számos fejlesztés történt a webhelyen. Ennek következtében bizonyos funkciók máshogy, vagy átmenetileg nem működnek.

A legszembetűnőbb változás az lehet, hogy megszűnt a "hotlinking" lehetősége. Vagyis a webhelyre feltöltött képeket és fájlokat mostantól közvetlenül nem lehet elérni a webhelyen kívülről, és a képek más webhelyen való közvetlen megjelenítése, beágyazása sem lehetséges. (Ezen korlátozásra sajnos több ok miatt is szükség volt, pl. szerzői jogok megsértése, teljesítményproblémák...) Ennek következtében előfordulhat, hogy egyes olvasóinknál a képek a webhelyen vagy a Fórumon belül sem jelennek meg. A reklámrobotok miatt pedig új captcha is élesítésre került a weboldalon kísérleti jelleggel, amely miatt előfordulhat, hogy egyes olvasóink nem tudnak regisztrálni, üzenetet küldeni (mert pl. a böngésző biztonsági beállításai miatt a captcha feladat nem jelenik meg, vagy nem működik a tartalombeküldő oldalakon).

Megkérnénk mindenkit, hogy jelezze a webhelyen észlelt hibákat, hogy kijavíthassuk őket. Köszönjük.

A fejlesztés a későbbiekben is folytatódni fog, hiszen számos tervünk van még. A Fórumon is várunk ötleteket arról, mit látnátok még szívesen a weboldalunkon, min változtassunk, hogy jobb legyen.

Kategóriák: