Frissítések a weboldalon

Vulpex képe

Weboldalunkra néhány napja egy frissebb "smink" került fel, ennek megfelelően a megjelenése kismértékben megváltozott.

  • Az eddig megszokott fix oldalszélesség helyett a weboldal dinamikusan alkalmazkodik a képernyő felbontásához, így például tabletről, okostelefonról megnyitva jobban áttekinthető. A hagyományos "mobil" változat továbbra is elérhető.
  • A bal oldali főmenü megszűnt, helyét a Felhasználói menü vette át, mostantól itt lehet bejelentkezni.
  • A tartalom beküldő oldalakon összevonásra kerültek a Csatolmány opciók, ezáltal az könnyebben áttekinthető és használható.
  • A Hír archívum megszűnt különálló menüpont lenni, a régi és új hírek egyetlen helyről érhetőek el, a címlapon továbbra is csak az újak.

Reméljük, a változtatásokkal sikerült áttekinthetőbbé tenni a weboldalt, így azok az olvasók, akik csak "betérnek" ide, és még nem ismerik az oldal felépítését, könnyebben meg tudják találni majd az őket érdeklő információkat.

Frissítve: Az ismertető cikkek közötti könnyebb navigáció érdekében a fejezetek címei folyamatosan megjelennek a bal oldalon.

Visszajelzéseket várnánk elsősorban újabb olvasóinktól (és persze a régebbiektől is) azzal kapcsolatban, hogy mennyire áttekinthető a weboldal, az általuk keresett információkat mennyire volt könnyű megtalálni! Köszönjük.

 

Kategóriák: