VULPES Rókabarát Klub mobilon

Vulpex képe

A modern weboldalak általában gond nélkül elérhetőek mobil eszközökről is. A VULPES Rókabarát Klub fő Portálja önmagában nem túl "mobilbarát", ezért szükségesnek éreztem, hogy haladjunk egy kicsit a korral, és egy kifejezetten mobilkészülékekre szánt változatban is elérhető legyen a weboldalunk:

 

http://m.rokabaratklub.hu/

 

Egyenlőre a mobilos verzióval még vannak kisebb gondok, például bejelentkezve nem mindig lehet átváltani a normál és mobil verzió között, a Hír archívum nem elérhető, stb. De az alap funkciók működnek, kezdetnek nem rossz... Kérlek teszteljétek, és írjatok visszajelzést ezzel kapcsolatban, hogy még jobbá, használhatóbbá lehessen tenni.

A Fórum automatikusan a mobilos változatban jelenik meg, ha mobileszközről nyitjuk meg a http://rokabaratklub.hu/forum/ webcímen. Ha mégsem, az oldal alján látható "WAP2" linkre kattintva érhető el a mobilos verziója.

Kategóriák: 

Hozzászólások

mudibarát képe

Elég jó, csak az volt az egyetlen bajom, hogy a bejelentkezéshez legle kellett pörgetnem.

Vulpex képe

Köszi a visszajelzést. Kezdetektől fogva sem voltam biztos benne, hogy a bejelentkezési és a főmenü hová kerüljön pontosan, felülre vagy alulra. Ha felül van az összes menü, akkor sokat kell görgetni minden oldalon, hogy a tartalomhoz érjünk. Igaz, van egy Ugrás a tartalomra hivatkozás legfelül is, de nem biztos, hogy minden böngészőben működik. Opera miniben mondjuk igen. Szóval próbaképpen mostantól felül lesz minden menü... nagyobb helyet foglal, de legalább a hír archívum elérhető, igaz csak a hírek alatt.

Andy Blackpaw képe

Nekem eddig egész tűrhető módon fut UC Browser 17.0 segítségével Android 2.1 (Sony Ericsson Xperia X8) alatt.
Néha viszont kifagy, de egy frissítés segíteni szokott rajta. Ha ez vigasztal valamelyest, én többnyire telefonról netezek, és vannak sokkal kezelhetetlenebb oldalak. Ez az oldal egész jó. =^.^=