VULPES Rókabarát Klub hírlevél

Marcellus képe

VRK-Rendkívüli hírlevél

Látogatás a Budakeszi Vadasparkba - 2012. július 8.

Mint eddig minden évben a Klub fennállása óta, idén is szeretnénk egy közös "rókás" kirándulást (valamint klubtalálkozót) szervezni, amelyre szívesen várunk minden érdeklődőt. Idén nyáron, 2012. július 8.-án a Budakeszi Vadasparkba látogatunk majd el, ahol többek közt lehetőségünk lesz megtekinteni az Interaktív Rókakifutót, annak lakóit is.

 

Hírlevél kategória: 
Vulpex képe

VRK hírlevél 2012/II.

Aktuális hírek


Cicás nap a Noéban!

2012. április 1.-én kerül megrendezésre a Noé Állatotthonban, a Macskamentő Csoport nevével fémjelzett "II. Cicás Nap".

Szeretettel várják az érdeklődőket különböző programokkal, fellépőkkel, vendégekkel. Természetesen cica örökbefogadásra is lehetőség lesz. További infók itt.

Hírlevél kategória: 
Marcellus képe

VRK hírlevél 2012/I.

Aktuális hírek


Meglepő rókás hírek Angliából

Újabban Angliában a városi rókák egyre rámenősebbek. Az elmúlt héten az egyik nagyvárosi ravaszdi szó szerint "sikátori fosztogatásra" adta a fejét. Eközben Skóciában rekordméretű rókát ejtett el egy vadász.

A két hír további részleteit megtudhatjuk Mudibarát cikkjéből:

Hírlevél kategória: 
Marcellus képe

VRK Rendkívüli Hírlevél

Budakeszi Vadasparkban november 25-én (pénteken) egy új rókakifutót adnak át, ami lehetőséget kínál a látogatóknak, hogy betekintsenek egy róka minden napjaiban - akár a kotorékba is. Az új kifutó  a Noé Állatotthon Alapítvány segítéségvel jött létre.

Hírlevél kategória: 
Marcellus képe

VRK hírlevél 2011/III.

Aktualitások

Itt az ősz...

Hírlevél kategória: 
Marcellus képe

VRK hírlevél 2011/II.

Akutális hírek

 

Jót "rókáztunk" idén is!

Rendszeresen visszajáró olvasóink, már bizonyára megtalálták oldalunkon az idén júliusban Tekergőnél tett látogatásunkról szóló beszámolót illetve a kirándulás alkalmával készült képeket és videókat. Ha valaki a vakáció és a nyaralás mellett mégis elmulasztotta az idei "rókázásunkat", az most még bepótolhatja:

 

Hírlevél kategória: 
Marcellus képe

VRK hírlevél 2011/I.

Aktuális hírek

Közös rókázás 2011

Folyamatban van az idei rókás programunk szervezése. Az első ötlet, ami eszünkbe jutott, hogy érdemes lenne meglátogatni ismét Tekergőt a Miskolci Állatkertben, ugyanis a múlt nyáron tett látogatásunkat követően, valamint a Tekergőről készült kisfilmünk hatására többen érdeklődtek ez irányában. Idén igyekszünk úgy kialakítani a programot, hogy az minél több embernek megfeleljen.

Hírlevél kategória: 
Feliratkozás RSS - VULPES Rókabarát Klub hírlevél csatornájára