Róka tamagotchi

Profile picture for user mudibarát

Tegnap nosztalgiából nézegettem az internetet valami tamagotchi után, és találtam egy weboldalt, ahol kaphatsz rókát, amit berakhatsz kezdőlapnak, és etetheted, meg szeretgetheted. Ha rákattintasz, ugrik egyet, amúgy többnyire a kurzort követi.

Nem sok értelme van ami azt illeti, de aranyos, és jó érzés, hogy ahányszor bekapcsolom a böngészőt, ott van.

Link: http://www.gadzi.com/animals/virtual-pets.html

Címkék

Hozzászólások

Profile picture for user mudibarát

Elméletileg be lehet ágyazni a saját weboldaladra is, de nem tudom hogyan kell. Ha valaki esetleg fel tud világosítani, annak nagyon örülnék!

Profile picture for user Vulpex

Válasz mudibarát üzenetére

szia! ez valóban nagyon aranyos, köszi a tippet. régen én is örökbe fogadtam, akkor még egy farkast, akkor az volt a favorit. :D

A honlapodra nem egy nagyon bonyolult dolog ezt beágyazni, Persze csak akkor, ha nem valamilyen agyonkorlátozott portálkezelőt, vagy honlapkezelőt használsz. A lényeg, hogy ha tudsz a weboldaladon HTML forráskódot szerkeszteni, akkor meg lehet csinálni.

Ehhez válaszd ki a Rókát (vagy bármelyik állatot), de ne erről az oldalról, hanem az eredeti oldalukról: http://bunnyherolabs.com/ -  adj neki nevet, színezd meg, stb., és ha készen vagy vele, akkor katt a Finish-re. Válaszd ki az "Other sites" lehetőséget, a kapott HTML kódot pedig másold ki innen, és illeszd be a weboldalad azon részébe (a HTML kódjában természetesen), ahol szeretnéd megjeleníteni. (ha nem megy, a non-flash részben található kóddal is érdemes kipróbálni - mert lehet, hogy a weboldaladon a flash is tiltva van).

Profile picture for user mudibarát

Válasz Vulpex üzenetére

A blog.hu-n vagyok, de mégmindig nem értem, hova rakhatnám be. Sehol nincs olyesmi, amit leírtál, persze lehet hogy csak én nem találom.

Profile picture for user Vulpex

Válasz mudibarát üzenetére

Nem az ewk-n vagy, vagy én emlékszem rosszul? A blog.hu-t nem ismerem, de a súgóját átnézve azt írják, hogy a tartalom beküldő felületen, a webes szövegszerkesztő ablakban az eszköztáron kellene lennie Forráskód nézet nevű gombnak. Ott kell a bunnyherolabs-on kapott html kódot beilleszteni. Ha nincs ilyen gomb, akkor passz.