Azt hiszem ez bemutatkozó-postnak is megteszi
Az én kedvencem is a vörös róka, annak is a klasszikus színváltozata. Mondjuk ez a márványróka is egész szimpatikusnak tűnik. 
Nagyon örülök, hogy regisztráltál a VULPES Rókabarát Klub fórumán, légy üdvözölve nálunk

Már nagyon régen volt, hogy írtam ide. Azóta nekem is nagy kedvenceim lettek a márványrókák, szinte az első pillanattól fogva, amióta először láttam őket fényképen. A fehér és világosabb színű rókák mindig is nagyon tetszettek egyébként, szerintem van bennük valami egzotikus/különleges. Egyszerűen imádom őket. Sajnos kishazánkban nem találtam eddig olyan állatkertet, ahol márványrókát, vagy például platina rókát lehetne élőben megnézni. Szőrmefarmokon nyilván igen, de arra valahogy nem vagyok kíváncsi

De a sarki rókák is nagyon szépek tudnak lenni a hófehér, téli bundájukkal, meg a lekerekített füleikkel. Úgyhogy ők is nagy kedvenceim. (Még régen írtam róluk egy jó hosszú, ismertető cikket is a portálra, jó sok képpel meg forrásokkal, ami az előző "tárhely"szolgáltatónknak köszönhetően sajnos elveszett. Azóta nem volt inspirációm és kedvem arra, hogy az egészet újraírjam, pedig jó lenne.)